BasenLisette-ZuidelijkAfrika.reismee.nl

Laatste reacties

Hieronder vind je een overzicht van de laatste 100 reacties

Annemiek

Jeetje wat zijn die weken snel gegaan, benieuwd naar jullie live verhalen, ervaringen, foto's etc.
Toch wel weer fijn als jullie weer thuis zijn ????
Geniet van de laatste dagen en tot snel! X An

Tom

Dat Bas zich tussen de wilde baviaan en Lisette als een alfa mannetje opstelde tekent dat Lisette volledig in de roedel is opgenomen. Dat de tegenpartij er nog niet door geïmponeerd wordt is een kwestie van tijd en leren. Gelukkig heeft het genieten van de mooie beelden en minder spannende ontmoetingen de overhand.

Bas & Lisette

Het is prachtig en de tijd gaat super snel, we hebben het idee dat wij nog maar een weekje weg zijn. Wij zijn (nog) niet op hele culturele uitstapjes geweest, maar proberen wel veel met lokalo's (vooral gidsen, bediending, dive masters, kinderen) te praten om er achter te komen hoe zij dingen ervaren. Super interessant! Volgende blog volgt vanmiddag!

Tom

Prachtige natuur, fantastische avonturen en mooie beelden die de concurrentie met de wanddecoratie uit eerder reizen gemakkelijk aan kunnen. Toch ben ik ook benieuwd of de cultuur jullie ook jullie weet te boeien. Nog een prachtige laatste reisweek toegewenst!

Annette

Weer een prachtig verhaal en bijzondere foto,s. En als je dan een kijkje neemt op de Site van Olga,s besef ik dat er ook nog veel verhalen niet beschreven zijn. Ik blijf nieuwsgierig naar alle verhalen. Voor jullie laatste weekje. Lekker genieten en vooral veel mooie avonturen beleven. XX

Ineke

Wat veel bijzondere ervaringen en prachtige foto's!!

Ineke

Wisten jullie dat er links wordt gereden in Afrika? En gaat dat altijd goed? Wanneer kunnen we foto's van de watervallen verwachten?

Annette

Ik ontdekte net dat jullie via de reislog al foto,s en verhalen versturen.Had nl. nog geen mailtje hierover gekregen terwijl ik me wel opgegeven heb, denk ik. Ik kijk uit na de volgende belevenissen en foto,s. Een fijne reis gewenst. XX

Ineke

Heel leuk! Nu al benieuwd naar de rest van het verhaal.

Miranda

Heel veel reisplezier gewenst! Ook zonder double cap komt t vast wel goed. Hakuna matata.

Marcel

Waar blijven de foto's?.. ;)

Tamara

Hele gave reis gewenst!

Tom

Succes met de grote wissel truc (Amsterdam voor Antwerpen)!